La setmana vinent s’estrena la pel·lícula MIRÓ en la que apareix l’actriu bisbalenca Elisabeth Català

La bisbalenca Elisabeth Català ha participat en la pel·lícula MIRÓ del director Oriol Ferrer i, la setmana vinent, s’estrenarà al BCN Film Fest i a TV3. L’actriu bisbalenca ha format part de l’elenc d’actors juntament amb Eduardo Lloveras (Smiley, Si lo hubieras sabido, La Riera, Amar es para siempre…) o Aida Folch (Cuéntame cómo pasó, Cites, Salvador, Fuego…), entre altres.

La pel·lícula MIRÓ es podrà veure el dimarts 25 d’abril, a les 20:45h i a les 21h a la Sala Verdi 1 i Verdi 3, respectivament. L’entrada és gratuïta, amb reserva prèvia.

A més, TV3 l’emetrà el dimecres 26 d’abril, a les 22:05h a “La gran pel·lícula”: https://www.ccma.cat/tv3/pellicules/el-pintor-miro-a-la-gran-pellicula/noticia/3224390/

SINOPSI

MIRÓ narra la història de Joan Miró, un jove discret, silenciós i tenaç que va haver d’emigrar d’una Barcelona grisa i conservadora a un París en plena efervescència cultural per donar-se a conèixer en un període convuls i ple de guerres. El jove va dedicar la seva vida a buscar un lloc on poder-se expressar.

Per a més informació podeu accedir a https://www.bcnfilmfest.com/es/zona-oberta/2023/miro


La bisbalenca Elisabeth Català ha participado en la película MIRÓ del director Oriol Ferrer y, la semana que viene, se estrenará en el BCN Film Fest y en TV3. La actriz de la Bisbal ha formado parte del elenco de actores junto con Eduardo Lloveras (Smiley, Si lo hubieras sabido, La Riera, Amar es para siempre…) o Aida Folch (Cuéntame cómo pasó, Cites, Salvador, Fuego…), entre otros.

La película MIRÓ se podrá ver el martes 25 de abril, a las 20:45h y a las 21h en la Sala Verdi 1 y Verdi 3, respectivamente. La entrada es gratuita, con reserva previa.

Además, TV3 la emitirá el miércoles 26 de abril, a las 22:05h en “La gran pel·lícula”: https://www.ccma.cat/tv3/pellicules/el-pintor-miro-a-la-gran-pellicula/noticia/3224390/

SINOPSIS

MIRÓ narra la historia de Joan Miró, un joven discreto, silencioso y tenaz que tuvo que emigrar de una Barcelona gris y conservadora a un París en plena efervescencia cultural para darse a conocer en un periodo convulso y lleno de guerras. El joven dedicó su vida a buscar un lugar donde poderse expresar.

Para más información podéis acceder a https://www.bcnfilmfest.com/es/zona-oberta/2023/miro