L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès rep el reconeixement de l’AOC com a “administració local capdavantera en l’impuls de la transformació digital i el govern obert per millorar la vida de les persones”

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha rebut, aquest dimecres 29 de març, per tercer any consecutiu el Reconeixement d’Administració Oberta en l’acte de lliurament dels guardons del Consorci AOC que s’ha celebrat al teatre Kursaal Manresa. L’Ajuntament de la Bisbal es troba entre els deu municipis d’entre 1.001 i 5.000 habitants reconeguts com a “administració local capdavantera en l’impuls de la transformació digital i el govern obert per millorar la vida de les persones”.

L’objectiu d’aquests reconeixements és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna i el govern obert. Aquests reconeixements s’entreguen tenint en compte l’Índex de Maduresa Digital (IMD) que elabora l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, unes dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals. Enguany, han estat guardonats 88 ens locals catalans repartits en set categories, d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa.

L’acte es pot recuperar a Youtube i ha comptat amb la presència de la consellera de la Presidència i presidenta del consorci AOC, Laura Vilagrà; del president de Localret i vicepresident del Consorci AOC, Jaume Oliveras; de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy; i del director gerent de l’AOC, Santi Gallardo.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès recibe el reconocimiento de la AOC como “administración local pionera en el impulso de la transformación digital y el gobierno abierto para mejorar la vida de las personas” 

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha recibido, este miércoles 29 de marzo, por tercer año consecutivo el Reconocimiento de Administración Abierta en el acto de entrega de los galardones del Consorcio AOC que se ha celebrado en el teatro Kursaal de Manresa. El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se encuentra entre los diez municipios de entre 1.0001 y 5.000 habitantes reconocidos como “Administración local pionera en el impulso de la transformación digital y el gobierno abierto para mejorar la vida de las personas”.

El objetivo de estos reconocimientos es valorar y reconocer la implantación y el uso de los servicios de administración electrónica y su consecuente transformación digital en su relación con la ciudadanía y en su gestión interna y el gobierno abierto. Estos reconocimientos se entregan con base en el índice de Madurez Digital (IMD) que elabora la AOC y que se determina a partir del análisis de unos indicadores objetivos, unos datos de uso de los servicios AOC y del análisis de las webs de 947 ayuntamientos y 42 consells comarcals. Este año, han sido galardonados 88 entidades locales catalanes repartidos en siete categorías, de acuerdo con el número de habitantes de la entidad y su naturaleza.

El acto se puede recuperar en Youtube y ha contado con la presencia de la consejera de Presidencia y presidenta del consorcio AOC, Laura Vilagrà; del presidente de Localret y vicepresidente del Consorci AOC, Jaume Oliveras; del alcalde de Manresa, Marc Aloy; y del director gerente de la AOC, Santi Gallardo.