La Regidoria de Mobilitat informa que s’ha obert el termini per presentar sol·licituds al Consell Comarcal del Baix Penedès per al Servei de Transport escolar 2023-24

El passat dilluns 20 de març es va obrir el termini per presentar sol·licituds per al Servei de Transport Escolar per al curs 2023-24, adreçat als alumnes d’Educació Infantil i Primària (EIPRI – transport escolar no obligatori dins del municipi), d’ESO dins del mapa escolar i d’Educació Especial (transport escolar obligatori entre municipis); i d’alumnes de batxillerat, cicles formatius i d’ESO de fora del mapa escolar (transport escolar no obligatori).

La presentació de sol·licituds s’haurà de fer telemàticament a través de la seu electrònica del Consell Comarcal. Per fer la sol·licitud, caldrà que compteu amb un sistema d’identificació digital (idCAT, idCAT mòbil, Cl@ve, etc.).

Trobareu més informació en aquest enllaç: https://ccbp.cat/recerca/serveis/ciutada/educacio/transport-escolar 

IMPORTANT: No es garantirà la plaça a l’inici de curs d’aquelles sol·licituds presentades posteriorment al 31 de juliol de 2023.


CASTELLANO | El pasado lunes 20 de marzo se abrió el plazo para presentar solicitudes para el Servicio de Transporte Escolar para el curso 2023-24, dirigido a los alumnos de Educación Infantil y Primaria (EIPRI – transporte escolar no obligatorio dentro del municipio), de ESO dentro del mapa escolar y de Educación Especial (transporte escolar obligatorio entre municipios); y de alumnos de bachillerato, ciclos formativos y de ESO de fuera del mapa escolar (transporte escolar no obligatorio).

La presentación de solicitudes se deberá hacer telemáticamente a través de la sede electrónica del Consell Comarcal. Para hacer la solicitud, tendréis que contar con un sistema de identificación digital (idCAT, idCAT mòbil, Cl@ve, etc.).

Encontraréis más información en este enlace: https://ccbp.cat/recerca/serveis/ciutada/educacio/transport-escolar 

IMPORTANTE: No se garantizará la plaza al inicio de curso de aquellas solicitudes presentadas posteriormente al 31 de julio de 2023.