El Tribunal ha proposat les persones amb més puntuació per ocupar les quatre places de peó de neteja a temps parcial

Aquest dilluns 13 de març s’ha reunit el Tribunal per a la provisió de 4 places de peó de neteja a temps parcial.

De les 11 persones candidates admeses, 2 no s’han presentat. De les 9 persones presentades, 6 havien de fer la prova de català i totes elles van resultar aptes en la prova de nivell A2 (bàsic) que van fer el dilluns 7 de març.

Finalment, les 9 persones presentades han realitzat les proves del procés selectiu i, després, el Tribunal ha valorat el mèrit de totes elles.

El Tribunal està format per un funcionari de la Diputació de Tarragona, un funcionari d’un ajuntament de la comarca i un funcionari de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i, després de valorar els mèrits, han proposat les quatre persones candidates amb més puntuació per a les places. Les quatre persones tindran un termini màxim de vint dies hàbils des de l’endemà de la publicació del resultat del procés selectiu al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) per presentar la documentació exigida.

Podeu consultar les actes del tribunal aquí: mailto:https://bisbalpenedes.eadministracio.cat/board


CASTELLANO | Este lunes 13 de marzo se ha reunido el Tribunal para la provisión de 4 plazas de peón de limpieza a tiempo parcial.

De las 11 personas candidatas admitidas, 2 no se han presentado. De las 9 personas presentadas, 6 tenían que hacer la prueba de catalán y todas ellas han resultado aptas en la prueba de nivel A2 (básico) que hicieron el lunes 7 de marzo.

Finalmente, las 9 personas presentadas han hecho las pruebas del proceso selectivo y, después, el Tribunal ha valorado el mérito de todas ellas. El Tribunal está formado por un funcionario de la Diputación de Tarragona, un funcionario de un ayuntamiento de la comarca y un funcionario del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y, después de valorar los méritos, han propuesto a las cuatro personas candidatas con más puntuación para las plazas. Las cuatro personas tendrán un plazo máximo de veinte días hábiles desde el día siguiente de la publicación del resultado del proceso selectivo en el Boletín Oficial de la Provincia de Tarragona (BOPT) para presentar la documentación exigida.

Podéis consultar las actas del tribunal aquí: mailto:https://bisbalpenedes.eadministracio.cat/board