Aquest 2023 la Diputació de Tarragona instal·larà reductors de velocitat a l’Avinguda Generalitat

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha estat treballant conjuntament amb la Diputació de Tarragona amb l’objectiu que s’instal·li un pas elevat o reductors de velocitat a l’avinguda de la Generalitat, amb l’objectiu de reduir la velocitat dels vehicles que hi circulen. L’avinguda de la Generalitat forma part de la T-240 i, en l’actualitat, és de titularitat de la Diputació de Tarragona.

Després de diverses reunions mantingudes entre la Regidora de Mobilitat, Leo Uceda; l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; i el diputat responsable del SAT (Servei d’Assistència al Territori), Miquel Subirats; la Diputació de Tarragona ha comunicat a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès que considera viable la construcció de reductors de velocitat a l’avinguda Generalitat i que, en l’actualitat, s’està estudiant la solució tècnica més adient per a la seva execució.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès també ha sol·licitat construir una rotonda per eliminar els semàfors de la cruïlla entre l’avinguda de la Generalitat, l’avinguda Colom i l’avinguda Diputació. En l’actualitat, la Diputació està estudiant la seva viabilitat.

L’avinguda de la Generalitat és de titularitat de la Diputació de Tarragona des que el 2017. Anteriorment, era de la Generalitat de Catalunya però el 2017 -quan es fa signar el conveni per a la construcció de la rotonda de la C-51- es va acordar fer alguns canvis de titularitat de diversos vials i, entre ells, estava l’avinguda de la Generalitat.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha estado trabajando conjuntamente con la Diputación de Tarragona con el objetivo de que se instale un paso elevado o reductores de velocidad en la avenida de la Generalitat, con el objetivo de reducir la velocidad de los vehículos que circulan por esta vía. La avenida de la Generalitat forma parte de la T-240 y, en la actualidad, es de titularidad de la Diputación de Tarragona.

Después de varias reuniones mantenidas entre la Concejala de Movilidad, Leo Uceda; la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; y el diputado responsable del SAT (Servicio de Asistencia al Territorio), Miquel Subirats; la Diputación de Tarragona le ha comunicado al Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès que considera viable la construcción de reductores de velocidad en la avenida de la Generalitat y que, en la actualidad, se está estudiando la solución técnica más adecuada para su ejecución.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès también ha solicitado construir una rotonda para eliminar los semáforos del cruce entre la avenida de la Generalitat, la avenida Colom y la avenida Diputació. En la actualidad, la Diputación está estudiando su viabilidad.

La avenida de la Generalitat es de titularidad de la Diputación de Tarragona desde el 2017. Anteriormente, era de la Generalitat de Catalunya pero en el 2017 -que es cuando se firmó el convenio para la construcción de la rotonda en la C-51- se acordó hacer algunos cambios de titularidad de varios viales y, entre ellos, estaba la avenida de la Generalitat.