Ja s’han obert les inscripcions de l’E-Bike Day Penedès – Es farà el diumenge 5 de març i els participants tornaran a dinar a La Bisbal del Penedès

El proper diumenge 5 de març torna l’E-Bike Day Penedès, una activitat de cicloturisme, amb bicicleta elèctrica, que té l’objectiu donar a conèixer els paisatges, la gastronomia i la gent del Penedès mitjançant la pràctica de l’esport.

La sortida serà des de Cunit, a les 9h del matí. La primera parada es farà a Bellvei (Km. 16), on els participants faran un tast de vi blanc i formatge. Tot seguit, arribaran a la Bisbal del Penedès (Km. 32), on podran esmorzar/dinar a les oliveres d’Oli Torclum salsitxa i cansalada del Supermercat Jaume, pa de Forn de les Escales regat amb Oli Torclum, vi negre de Cellers Domenys i cafès. El dinar inclou olives, refresc i, per postres, hi haurà taronges de la Fruiteria Agro-Verd de la Bisbal.

La següent parada serà l’avituallament de Sant Jaume dels Domenys, on hi haurà vi dolç i fruits secs per als participants. L’arribada serà a Cunit, amb un tall de coca, cava i música en directe.

Hi ha l’opció de fer dos recorreguts:

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar al web: https://www.ebiketour.es/es/ebike-tour-160/ebike-day-peneds

Les inscripcions inclouen els avituallaments, assegurança de dia i serveis sanitaris i el ‘track’ (recorregut) bàsic i el tècnic en format digital. El màxim de participants s’ha fixat en 300.


CASTELLANO | El próximo domingo 5 de marzo vuelve el E-Bike Day Penedès, una actividad de cicloturismo, con bicicleta eléctrica, que tiene el objetivo dar a conocer los paisajes, la gastronomía y la gente del Penedès mediante la práctica del deporte.

La salida será desde Cunit, a las 9h de la mañana. La primera parada se hará en Bellvei (Km. 16), donde los participantes harán una cata de vino blanco y queso. A continuación, llegarán a la Bisbal del Penedès (Km. 32), donde podrán almorzar/comer en los olivos de Oli Torclum salchicha del Supermercat Jaume, pan del Forn de les Escales regado con aceite Torclum, vino tinto de Cellers Domenys y cafés. La comida incluye aceitunas, refresco y, de postre, naranjas de la Fruteria Agro-Verd de la Bisbal.

La siguiente parada será el avituallamiento de Sant Jaume dels Domenys, en el que habrá vino dulce y frutos secos para los participantes. La llegada será en Cunit, con un trozo de coca, cava y música en directo.

Existe la opción de hacer dos recorridos:

Para más información e inscripciones podéis dirigiros a la web:

Las inscripciones incluyen los avituallamientos, seguro de día y servicios sanitarios y el ‘track’ (recorrido) básico y el técnico en formato digital. El máximo de participantes se ha fijado en 300.

Imatges d'arxiu: