El dijous 29 de desembre tindrà lloc un Ple extraordinari de caràcter urgent a l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès

Avui dimecres s’ha convocat un Ple extraordinari i urgent per al dijous 29 de desembre a les 09:00h. 

El dijous 29 de desembre, a les 09:00h, tindrà lloc un Ple extraordinari i urgent a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. L’ordre del dia és el següent:

  1. Aprovar la urgència de la convocatòria de Ple
  2. Desestimar al·legacions contra el pressupost i aprovar definitivament el pressupost municipal 2023

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “hem convocat aquest ple amb l’objectiu de desestimar les al·legacions presentades per la regidora d’ERC i el regidor d’Units per la Bisbal al pressupost municipal de 2023. La urgència ve donada pel fet que, en tractar-se del pressupost 2023, hem de resoldre les al·legacions abans que acabi l’any perquè el nou pressupost pugui entrar en vigor l’1 de gener”.

Hoy miércoles se ha convocado un Pleno extraordinario y urgente para el jueves 29 de diciembre a las 09:00h.

El jueves 29 de diciembre, a las 09:00h, tendrá lugar un Pleno extraordinario y urgente en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. El orden del día es el siguiente:

  1. Aprobar la urgencia de la convocatoria del Pleno
  2. Desestimar alegaciones contra el presupuesto y aprobar definitivamente el presupuesto municipal 2023.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicado que “hemos convocado este pleno con el objetivo de desestimar las alegaciones presentadas por la concejala de ERC y el concejal de Units per la Bisbal al presupuesto municipal de 2023. La urgencia viene dada por el hecho que, en tratarse del presupuesto 2023, tenemos que resolver las alegaciones antes de que se termine el año para que el nuevo presupuesto pueda entrar en vigor el 1 de enero”.