Aquest desembre es podaran les moreres de diversos carrers del nucli

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha contractat l’empresa Maranai, per un import d’11.683,91€, per dur a terme part del servei de poda de moreres del municipi. El servei de brigada municipal és l’encarregat de podar els arbres del municipi però, per poder-la fer tota dins de l’època de l’any recomanada sense deixar de fer altres serveis, s’ha contractat aquest servei.

La contractació inclou la poda de moreres del carrer Safaretjos, l’avinguda Baix Penedès, l’avinguda de la Generalitat, el parc de Fàtima, el passeig Lluís Companys i la plaça Pau Casals i tots els treballs es duran a terme durant el mes de desembre.


El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha contratado a la empresa Maranai, por un importe de 11.683,91€, para llevar a cabo el servicio de poda de moreras del municipio. El servicio de brigada municipal es el encargado de podar los árboles del municipio pero, para poderla hacer toda dentro de la época del año recomendada sin dejar de hacer otros servicios, se ha contratado este servicio.

La contratación incluye la poda de moreras en la calle Safaretjos, la avenida Baix Penedès, la avenida de la Generalitat, el parque de Fàtima, el paseo Lluís Companys y la plaza Pau Casals y todos los trabajos se llevarán a cabo durante el mes de diciembre.