El diumenge 30 d’octubre a les 19h projectarem la pel·lícula ‘Toscana’ en el marc del Cicle Gaudí

El proper 30 d’octubre, a les 19h, projectarem la pel·lícula “Toscana” del Cicle Gaudí al Centre Municipal de Cultura.

Us recordem que el preu de l’entrada és de 4,5€ (general) i de 3€ per als espectadors que presentin el carnet de la Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès. Els beneficis es destinaran a l’entitat que gestioni la taquilla abans de la projecció (es fa un sorteig entre les entitats que volen fer aquesta tasca).

FITXA TÈCNICA

Direcció: Pau Durà

Guió: Pau Durà

Productora: Fosca Films, Good Machine Films

Estrena: Maig de 2022

Durada: 85 min.

Gènere: Comèdia

Versió: original en català

SINOPSI

Amb un pot ple d’esperma a la butxaca, camí a la clínica on l’espera la seva dona per a fer una fecundació in vitro, en Santi, un crític culinari d’uns quaranta anys, xoca amb un cotxe que es dona a la fugida. Buscant ajuda, queda atrapat al restaurant Toscana, un local amb evidents problemes econòmics on, a punta d’escopeta, un antic cuiner reclama la seva quitança a l’amo d’aquest.


El próximo 30 de octubre, a las 19h, proyectaremos la película “Toscana” del Cicle Gaudí en el Centre Municipal de Cultura.

Os recordamos que el precio de la entrada es de 4,5€ (general) y de 3€ para los espectadores que presenten el carné de la Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès. Los beneficios se destinarán a la entidad que gestione la taquilla antes de la proyección (se hace un sorteo entre las entidades que quieren realizar esta tarea).

FICHA TÉCNICA

Dirección: Pau Durà

Guión: Pau Durà:

Productora: Fosca Films, Good Machine Films

Estreno: Mayo de 2022

Duración: 85 min.

Género: Comedia

Versión: original en catalán

SINOPSIS

Con un bote lleno de esperma en el bolsillo, de camino a la clínica en la que le espera su mujer para hacer una fecundación in vitro, Santi, un crítico culinario de unos cuarenta años, choca con un coche que se da a la fuga. Buscando ayuda, queda atrapado en el restaurante Toscana, un local con evidentes problemas económicos en el que, a punta de pistola, un antiguo cocinero reclama el finiquito al dueño del mismo.