El dia 1 de novembre comença el servei de recollida de residus ‘porta a porta’ al Papagai

L’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès estan treballant en un conveni per a la recollida d’escombraries porta a porta, al barri, a partir del dia 1 de novembre. Aquest servei es realitzarà a través de l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys. Per aquest motiu, els veïns de la zona rebran una carta durant els propers dies amb tota la informació sobre aquest servei.

Els veïns bisbalencs del Papagai, tot i que tindran aquesta modalitat de recollida d’escombraries que es prestarà des de l’Ajuntament de Sant Jaume, es podran continuar beneficiant dels serveis municipals de recollida de voluminosos, de recollida de poda i del Punt Verd.


El Ayuntamiento de Sant Jaume dels Domenys y el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès están trabajando en un convenio para la recogida de basuras puerta por puerta, en el barrio, a partir del día 1 de noviembre. Este servicio se realizará a través del Ayuntamiento de Sant Jaume dels Domenys. Por este motivo, los vecinos de la zona recibirán una carta durante los próximos días con toda la información sobre este servicio.

Los vecinos bisbalencs del Papagai, aunque tendrán esta modalidad de recogida de basuras que se prestará desde el Ayuntamiento de Sant Jaume, se podrán seguir beneficiando de los servicios municipales de recogida de voluminosos, de recogida de poda y del Punto Verde.