Últim dia per recollir les entrades per a l’espectacle del Quim Masferrer

Les entrades per a l’espectacle del Quim Masferrer del divendres 16 de setembre es podran venir a recollir el mateix divendres de 10h a 12h (si no vau venir dissabte o dilluns). S’haurà de deixar un dipòsit d’1€, per entrada, que serà retornat a l’hora de l’espectacle.

*Divendres al migdia publicarem el nombre de places que queden lliures per a totes aquelles persones que no tinguin entrada. Les persones sense entrada accediran al recinte per rigorós ordre de cua fins que no hi hagi més places lliures disponibles.


Las entradas para el espectáculo de Quim Masferrer del viernes 16 de septiembre se podrán pasar a recoger por el Ayuntamiento el mismo viernes de 10h a 12h (si no vinisteis el sábado o el lunes). Se tendrá que dejar un depósito de 1€, por entrada, que será devuelto a la hora del espectáculo.

*El viernes a mediodía publicaremos el número de plazas que quedan libres para todas aquellas personas que no tengan entrada. Las personas sin entrada accederán al recinto por riguroso orden de cola hasta que no haya más plazas libres disponibles.