Aquest dijous s’inauguren les exposicions de la Festa Major 2022

Aquest dijous 11 d’agost, a les 19h, s’inauguren les exposicions de la Festa Major:

Exposició del Taller de Puntes de la Bisbal

Organitzada pel taller de puntes de la Bisbal del Penedès.

Oberta cada dia de la Festa Major, de 18 a 21h.


Exposició “Dies de Festa”

Un petit recorregut per la festa, la música i els espectacles que han tingut lloc a la Bisbal al llarg d’aquesta darrera dècada.

Al vestíbul del CMC. Oberta cada dia de Festa Major, de 19 a 21h.


Exposició “La Bisbal. Els Fabulosos anys 20”

Els bisbalencs que van viure fa just un segle van poder experimentar de primera mà com, de mica en mica, anaven arribant al poble tot de canvis i innovacions que revolucionarien la seva manera de viure, conèixer i relacionar-se amb el món. Hem intentat recrear aquest viatge per anar descobrint totes aquestes iniciatives que van tenir lloc al voltant de la dècada dels 20 i que, amb esforç, patiment i algunes alegries, van suposar la primera pedra per convertir la Bisbal en el poble que avui coneixem.

A la sala gran del CMC. Oberta cada dia de la Festa major, de 19h a 21h. I els dies 18 i 19 i també del 22 al 26 d’agost, de 16:30h a 20h.



CASTELLANO

Este jueves 11 de agosto, a las 19h, se inauguran las exposiciones de la Fiesta Mayor:

Exposición del Taller de Puntes de la Bisbal

Organizada por el taller de puntes de la Bisbal

Abierta cada día de la Fiesta Mayor, de 18h a 21h

Exposición “Días de Fiesta”

Un pequeño recorrido por la fiesta, la música y los espectáculos que han tenido lugar en la Bisbal a lo largo de esta última década.

En el vestíbulo del CMC. Abierta cada día de Fiesta Mayor, de 19h a 21h.

Exposición “La Bisbal. Los Fabulosos años 20”

Los bisbalenses que vivieron hace justo un siglo pudieron experimentar de primera mano como, poco a poco, iban llegando al pueblo cambios e innovaciones que revolucionarían su forma de vivir, conocer y relacionarse con el mundo. Hemos intentado recrear este viaje para ir descubriendo todas estas iniciativas que tuvieron lugar alrededor de la década de los 20 y que, con esfuerzo y sufrimiento y algunas alegrías, supusieron la primera piedra para convertir la Bisbal en el pueblo que hoy conocemos.

En la sala grande del CMC. Abierta cada día de Fiesta Mayor, de 19h a 21h. Y los días 18 y 19 y también del 22 al 26 de agosto, de 16:30h a 20h.