La proposta guanyadora dels pressupostos participatius 2022 a la Miralba serà una barbacoa al recinte del local social

L’Ajuntament invertirà en la instal·lació d’una barbacoa al recinte del local social de la Miralba. Aquesta és la proposta guanyadora del Pressupost Participatiu 2022 a la Miralba.

Durant el període de presentació de propostes per als pressupostos participatius 2022 de la Miralba, es van presentar tres propostes:

  • Barbacoa al recinte del local social
  • Arreglar pas entre carrers
  • Taula de ping-pong d’exterior davant el local social

El passat dissabte 9 de juliol, de 18h a 20h, coincidint amb la festa de la Miralba, els veïns i veïnes del barri podien votar una de les propostes per realitzar-la aquest 2022. En total, van votar 6 famílies. A les 20h es va gravar el recompte i es va publicar l’escrutini en vídeo a les xarxes socials. No obstant això, durant la setmana del 10 al 15 de juliol, els veïns i veïnes que no van poder anar a la votació del dia 9, podien emetre el seu vot adreçant-se a les oficines municipals. No hi ha hagut vots portats a l’Ajuntament.

El resultat definitiu de les votacions és: 4 vots per la barbacoa al recinte del local social, un vot per la taula de ping-pong d’exterior i un vot per arreglar el pas entre carrers.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès volem agrair la participació dels veïns.


CASTELLANO | El Ayuntamiento invertirá en instalar una barbacoa en el recinto del local social de la Miralba. Esta es la propuesta ganadora del Presupuesto participativo 2022 en la Miralba.

Durante el periodo de presentación de propuestas a los presupuestos participativos 2022 de la Miralba, se presentaron tres propuestas:

  • Barbacoa en el recinto del local social
  • Arreglar paso entre calles
  • Mesa de ping-pong de exterior delante del local social

El pasado sábado 9 de julio, de 18h a 20h, coincidiendo con la fiesta de la Miralba, los vecinos y vecinas del barrio podían votar una de las propuestas para realizarla este 2022. En total, votaron 6 familias. A las 20h, se grabó el recuento y se publicó el escrutinio en vídeo en las redes sociales. No obstante, durante la semana del 10 al 15 de julio, los vecinos y vecinas que no pudieron ir a la votación del día 9, podían emitir su voto dirigiéndose a las oficinas municipales. No ha habido votos llevados al Ayuntamiento.

El resultado de las votaciones es: 4 votos para la barbacoa en el recinto del local social, un voto para la mesa de ping-pong de exterior y un voto para arreglar el paso entre calles.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès queremos agradecer la participación de los vecinos.