Comencen les obres per a la instal·lació d’un punt de recàrrega per a dos vehicles elèctrics o híbrids endollables

Aquesta setmana han començat les obres d’instal·lació d’un punt de recàrrega per a dos vehicles elèctrics o híbrids endollables. Es tracta d’un projecte fruit dels pressupostos participatius 2021 del nucli de la Bisbal el Penedès.
Les obres es van aprovar per Junta de Govern per un import de 6.987,04€ amb Endesa i el punt de recàrrega s’ha adquirit a través de la Central de compres de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). Es tracta d’un punt de recàrrega exterior d’Endesa amb dues sortides de recàrrega i té un cost de 8.226,43€.
Una vegada estigui instal·lat us ho farem saber i us donarem tota la informació sobre el seu funcionament.CASTELLANO | Esta semana han empezado las obras de instalación de un punto de recarga para dos vehículos eléctricos o híbridos enchufables. Se trata de un proyecto fruto de los presupuestos participativos 2021 del núcleo de la Bisbal del Penedès.
Las obras se aprobaron por Junta de Gobierno por un importe de 6.987,04€ con Endesa y el punto de recarga se ha adquirido a través de la Central de compras de la Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). Se trata de un punto de recarga exterior de Endesa con dos salidas de recarga y tiene un coste de 8.226,43€.
Una vez esté instalado os lo haremos saber y os daremos toda la información sobre su funcionamiento.