El passat diumenge va tenir lloc el torneig de la Joventut Bisbalenca

El passat diumenge va tenir lloc el torneig de la Joventut Bisbalenca en què es van disputar diversos partits, de diferents categories, durant tota la jornada. A més, durant la tarda hi va haver inflables d’aigua gratuïts per als jugadors i jugadores. 

L’entrega de guardons va anar a càrrec de la regidora d’Esports, Leo Uceda; l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; i el president de la Joventut Bisbalenca, Federico Hernández. Es van entregar medalles a tots els jugadors i copes als 3 equips classificats, al millor porter i també al millor jugador. Aquest darrer premi el va entregar Youssef El Ghazoui, exjugador de la Bisbalenca que ara juga a l’Elx professionalment.

Des d’aquí volem felicitar la junta, l’organització i el voluntariat que va fer possible una jornada esportiva i festiva amb el futbol com a protagonista.


El pasado domingo tuvo lugar el torneo de la Joventut Bisbalenca en la que se disputaron varios partidos, de distintas categorías, durante toda la jornada. Además, durante la tarde hubo inflables de agua gratuitos para los jugadores y jugadoras.

La entrega de galardones fue a cargo de la concejala de Deportes, Leo Uceda; la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; y el presidente de la Joventut Bisbalenca, Federico Hernández. Se les entregaron medallas a todos los jugadores y copas a los 3 equipos clasificados, al mejor portero y también al mejor jugador. Este último premio lo entregó Youssef El Ghazoui, exjugador de la Bisbalenca que ahora juega en el Elche profesionalmente.

Desde aquí queremos felicitar a la junta, la organización y el voluntariado que hizo posible una jornada deportiva y festiva con el fútbol como protagonista.