El divendres 10 de juny a les 19h projectarem “El vendre del mar” del Cicle Gaudí al CMC

Aquest mes de juny projectarem la pel·lícula “El ventre del mar” del Cicle Gaudí. La projecció serà el divendres 10 de juny, a les 19h, al CMC. En aquesta ocasió, hi haurà crispetes per a tots els assistents.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Agustí Villaronga

Guió: Alessandro Baricco, Agustí Villaronga

Direcció de fotografia: Josep M. Civit i Blai Tomàs

Estrena: Juny 2021

Durada: 76 min.

Gènere: Drama

Versió: Original en català

Intèrprets: Roger Casamajor, Marc Bonnin

SINOPSI

Juny de 1816. Una embarcació francesa s’encalla davant les costes del Senegal. Sense bots suficients per a tots, es construeix una bassa per remolcar a 147 persones. El pànic i la confusió s’apodera dels tripulants de la nau que acaben tallant la soga de remolc i abandonant la bassa a la seva sort. D’aquests 147 homes només 9 van aconseguir salvar les seves vides.

Entre ells estaven Savigny, un oficial mèdic implacable, i Thomas, un rebel mariner ras. Enfrontats, viuen aquests fets mostrant diferents actituds per a sobreviure.


Este mes de junio proyectaremos la película “El ventre del mar” del Cicle Gaudí. La proyección será el viernes 10 de junio, a las 19h, en el CMC. En esta ocasión, habrá palomitas para todos los asistentes.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Agustí Villaronga

Guión: Alessandro Baricco, Agustí Villaronga

Dirección de fotografía: Josep M. Civit y Blai Tomàs

Estreno: Junio 2021

Duración: 76 min.

Género: Drama

Versión: Original en catalán

Intérpretes: Roger Casamajor, Marc Bonnin

SINOPSIS

Junio del 1816. Una embarcación francesa se encalla delante de las costas del Senegal. Sin botes suficientes para todos, se construye una balsa para remolcar a 147 personas. El pánico y la confusión se apodera de los tripulantes de la nave que terminan cortando la soga de remolque y abandonando la balsa a su suerte. De estos 147 hombres solamente 9 consiguieron salvar sus vidas. Entre ellos estaban Savigny, un oficial médico implacable, y Thomas, un rebelde marinero raso. Enfrontados, viven estos hechos mostrando distintas actitudes para sobrevivir.