Possibles incidències a la TDT pel desplegament de 4G i 5G a La Bisbal del Penedès

Les operadores de telefonia mòbil (Telefónica, Vodafone i Orange) començaran a oferir al municipi els serveis mòbils de nova generació 4G i 5G, a les bandes de freqüència de 700 i 800MHz.

Aquesta nova tecnologia permetrà als bisbalencs i bisbalenques gaudir de serveis de dades mòbils d’alta velocitat, millorant la cobertura a l’interior d’edificis i ampliant l’extensió geogràfica.

Com vam informar el mes de febrer, Llega700 és l’entitat encarregada de garantir la compatibilitat d’aquest servei amb la TDT i posa a disposició de la ciutadania un telèfon gratuït d’atenció (900 833 999) i el correu electrònic ayuda@llega700.es , per atendre usuaris afectats i resoldre possibles afectacions, de manera gratuïta.


CASTELLANO | Las operadoras de telefonía móvil (Telefónica, Vodafone y Orange) empezarán a ofrecer en el municipio los servicios de nueva generación 4G y 5G, en las bandas de frecuencia de 700 y 800MHz.

Esta nueva tecnología permitirá a los bisbalencs y bisbalenques disfrutar de servicios de datos móviles de alta velocidad, mejorando la cobertura en el interior de edificios y ampliando la extensión geográfica.

Tal como informamos en el mes de febrero, Llega700 es la entidad encargada de garantizar la compatibilidad de este servicio con la TDT y pone a disposición de la ciudadanía un teléfono gratuito de atención (900 833 999) y el correo electrónico ayuda@llega700.es, para atender a los usuarios afectados y resolver posibles afectaciones, de forma gratuita.