El dissabte 30 d’abril el CMC acollirà la projecció de la pel·lícula “Mediterráneo” del Cicle Gaudí

Aquest mes d’abril projectarem la pel·lícula “Mediterráneo” del Cicle Gaudí. Com és habitual, es projectarà a l’Auditori Salbà del CMC. La projecció tindrà lloc el dissabte 30 d’abril, a les 19h, i les entrades tenen un preu de 4,5€ -o 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès.

La recaptació de les entrades va a parar a l’entitat que gestiona la venda de les entrades i, l’ordre, es decideix per sorteig. Aquest mes és el torn de Senderistes Bisbalencs.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Maercel Barrena

Guió: Danielle Schleif, Marcel Barrena, Óscar Camps

Direcció de fotografia: Kiko de la Rica

Estrena: Octubre 2021

Durada: 112 min.

Gènere: Drama

Versió: Original en castellà

Intèrprèts: Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López, Àlex Monner, Melika Foroutan, Patricia López Arnaiz, Vassilis Bisbikis, Giannis Niaros, Drosos Skotis, Yiota Festa, Constantin Symsiris.

SINOPSI

Ens remuntem fins a l’any 2015 quan l’Òscar i el Gerard viatgen fins a l’illa de Lesbos, a Grècia, impactats per la fotografia d’un nen ofegat en les aigües del Mediterrani.

En arribar descobreixen que milers de persones arrisquen les seves vides cada dia creuant la mar fugint de conflictes armats en condicions precàries. No obstant això, ningú fa res per salvar les seves vides. Al costat d’altres membres de l’equip, lluitaran per donar suport a persones que el necessiten. Una història basada en fets reals sobre el naixement de Proactiva Open Arms.


CASTELLANO | Este mes de abril proyectaremos la película “Mediterráneo” del Cicle Gaudí. Como es habitual, se proyectará en el Auditorio Salbà del CMC. La proyección tendrá lugar el sábado 30 de abril, a las 19h, y las entradas tienen un precio de 4,5€ o 3€ presentando el carné de la Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès.

La recaudación de las entradas irá a parar a la entidad que gestiona la venta de entradas y, el orden, se decide por sorteo. Este mes es el turno de Senderistes Bisbalencs.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Maercel Barrena

Guión: Danielle Schleif, Marcel Barrena, Óscar Camps

Dirección de fotografía: Kiko de la Rica

Estreno: Octubre 2021

Duración: 112 min

Género: Drama

Versión: Original en castellano

Intérpretes: Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López, Àlex Monner, Melika Foroutan, Patricia López Arnaiz, Vassilis, Bisbikis, Giannis Niaros, Drosos Skotis, Yiota Festa, Constantin Symsiris.

SINOPSIS

Nos remontamos hasta el año 2015 cuando Óscar y Gerard viajan hasta la isla de Lesbos, en Grecia, impactados por la fotografía de un niño ahogado en las aguas del Mediterráneo.

Al llegar descubren que miles de personas arriesgan sus vidas cada día cruzando el mar huyendo de conflictos armados en condiciones precarias. No obstante, nadie hace nada por salvar sus vidas. Al lado de otros miembros del equipo, lucharán por apoyar a las personas que lo necesitan. Una historia basada en hechos reales sobre el nacimiento de Proactiva Open Arms.