Entrevista a l’alcaldessa Agnès Ferré -sobre temes municipals- al programa de televisió Ull al Dia d’ETV

El programa l’Ull al dia d’ETV ha entrevistat l’alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, aquest mes de març. L’entrevista s’ha centrat en el conflicte a Ucraïna, la moció municipalista per donar suport a les mesures contra l’exclusió financera que es va aprovar al darrer Ple ordinari per unanimitat, el projecte de la LAAT -al qual s’oposa l’Ajuntament-, la celebració dels Tres Tombs i la commemoració del Dia Internacional de la Dona, entre altres.Enllaç a l’entrevista: https://etv.alacarta.cat/l-ull-al-dia/capitol/agnes-ferre_22032022


El programa l’Ull al dia de ETV ha entrevistado a la alcaldesa de La Bisbal Penedès, Agnès Ferré, este mes de marzo. La entrevista se ha centrado en el conflicto en Ucrania, la moción municipalista para apoyar las medidas contra la exclusión financiera que se aprobó en el último Pleno ordinario por unanimidad, el proyecto de la LAAT -al cual se opone el Ayuntamiento-, la celebración de los Tres Tombs y la conmemoración del Día Internacional de la Mujer, entre otros.Enlace a la entrevista: https://etv.alacarta.cat/l-ull-al-dia/capitol/agnes-ferre_22032022