Avui s’han plantat plantes aromàtiques al darrere del local social de Can Gordei – És una activitat que estava prevista per al dia 8 de març però que no es va poder fer perquè plovia

Avui dimarts 29 de març la Comissió de Festes ‘La Carcajá’ de Can Gordei, l’Associació de Dones de la Roca Foradada i l’Associació de la Gent Gran de la Bisbal s’han trobat amb la regidora de Benestar Social, Paqui Cepas, al darrere de la zona esportiva del local de Can Gordei, al punt on s’ha dut a terme la ruta d’accés en el marc del Pressupost Participatiu 2021.
L’objectiu de la trobada era dur a terme la plantació de plantes autòctones que va quedar pendent de fer el passat 8 de març, Dia Internacional de la Dona, ja que aquell dia plovia.
Des d’aquí agraïm la participació de les tres entitats i també la col·laboració d’Aqualia, ja que l’empresa és qui ens ha cedit tot el material per fer la plantació.


Hoy martes 29 de marzo la Comisión de Fiestas ‘La Carcajá’ de Can Gordei, la Associació de Dones de la Roca Foradada y la Associació de la Gent Gran de la Bisbal se han reunido con la concejala de Bienestar Social, Paqui Cepas, detrás de la zona deportiva del local de Can Gordei, en el punto en el que se ha llevado a cabo la ruta de acceso en el marco del Presupuesto Participativo 2021.
El objetivo del encuentro era llevar a cabo la plantación de plantas autóctonas que quedó pendiente de hacer el pasado 8 de marzo, Día Internacional de la Mujer, ya que aquel día llovía.
Desde aquí agradecemos la participación de las tres entidades y también la colaboración de Aqualia, ya que la empresa es quien nos ha cedido todo el material para hacer la plantación.