L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès fa realitat les propostes més votades del Pressupost Participatiu – A la Miralba ha instal·lat aparells per fer gimnàstica

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès està treballant per fer realitat totes les propostes guanyadores del Pressupost Participatiu 2021. Una de les accions que ja s’han dut a terme és la instal·lació d’aparells de gimnàstica exterior a la zona verda del davant del local social de La Miralba, ubicat al carrer Gladiol. Esperem que els veïns i les veïnes els gaudiu i aprofiteu aquest espai per posar-vos en forma.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès está trabajando para hacer realidad todas las propuestas ganadoras del Presupuesto Participativo 2021. Una de las acciones que se ya han llevado a cabo es la instalación de aparatos de gimnasia exterior en la zona verde de delante del local social de La Miralba, ubicado en la calle Gladiol. Esperamos que los vecinos y las vecinas disfrutéis y aprovechéis este espacio para poneros en forma.