Continua la tramitació de la licitació del servei de desbrossament de voreres

Continua la tramitació de la licitació del servei de desbrossament de voreres

El passat dilluns 7 de febrer es va constituir la mesa de contractació per a l’adjudicació del contracte de desbrossament, manteniment i conservació de les voreres existents a les urbanitzacions del municipi de la Bisbal del Penedès. També es va procedir al recompte de propostes presentades i a la comprovació de si s’havien rebut dins del termini establert. Posteriorment, es va obrir el sobre “A”, que fa referència a la documentació del compliment dels requisits previs. Aquesta mesa de contractació no era pública, però sí que ho és la que tindrà lloc avui dilluns 14 de febrer, a les 12h del migdia, a la sala de Plens. En aquesta, s’obrirà el sobre “B” i, després, es valorarà si la documentació presentada per les empreses s’adequa als requisits de capacitat i solvència exigits en els plecs de clàusules.

La mesa de contractació està composta per l’alcaldessa, que actua com a presidenta de la mesa; la secretària i el cap dels serveis bàsics, que actuen com a vocals; i la interventora, que actua com a secretària de la mesa.


CASTELLANO | El pasado lunes 7 de febrero se constituyó la mesa de contratación para la adjudicación del contrato de desbroce, mantenimiento y conservación de las aceras existentes en las urbanizaciones del municipio de la Bisbal del Penedès. También se procedió al recuento de propuestas presentadas y a la comprobación de si se habían recibido dentro del plazo establecido. Posteriormente, se abrió el sobre “A”, que hace referencia a la documentación del cumplimiento de los requisitos previos. Esta mesa de contratación no era pública, pero sí que lo es la que tendrá lugar hoy lunes 14 de febrero, a las 12h del mediodía, en la sala de Plenos. En esta, se abrirá el sobre “B” y, después, se valorará si la documentación presentada por las empresas se adecua a los requisitos de capacidad y solvencia exigidos en los pliegos de cláusulas.

La mesa de contratación está compuesta por la alcaldesa, que actúa como presidenta de la mesa; la secretaria y la jefa de los servicios básicos, que actúan como vocales; y la interventora, que actúa como secretaria de la mesa.