El passat divendres 4 de febrer va tenir lloc la primera reunió entre les entitats que participen en la Festa Major 2022 i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès

El passat divendres 4 de febrer, a les 19.30h, va tenir lloc la primera reunió entre les entitats que participen en la Festa Major i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, a la Sala de Plens. El motiu de la reunió era la confecció del calendari de la Festa Major -que tindrà lloc entre l’11 i el 16 d’agost- amb les entitats participants, amb l’objectiu de fer un programa en què les activitats no s’encavalquin.

Van prendre part de la reunió el Club d’Escacs de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, la Joventut Bisbalenca CF, el Grup de Geganters i grallers de la Societat Cultural Recreativa Bisbalenca, les Puntaires de la Bisbal, el Ball de Gitanes, la Bisbal del Penedès, l’Antistiana Associació De Cors Antistiana i el Ball de Diables de la Bisbal del Penedès. Van excusar la seva assistència Esventats Bisbal i la Colla Castellera La Bisbal del Penedès – Bous.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal agraïm la participació i la implicació de les entitats en la Festa Major. Esperem que enguany no hi hagi restriccions o que -en cas que n’hi hagi- siguin les mínimes possibles. Esperem poder gaudir d’una bona Festa Major, que després de la situació que hem passat en els darrers temps amb la pandèmia, tots ens la mereixem.


El pasado viernes 4 de febrero, a las 19.30h, tuvo lugar la primera reunión entre las entidades que participan en la Fiesta Mayor y el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, en la Sala de Plenos. El motivo de la reunión era la confección del calendario de la Fiesta Mayor -que tendrá lugar entre el 1 y el 16 de agosto- con las entidades participantes, con el objetivo de hacer el programa en el que las actividades no se solapen.

Tomaron parte de la reunión del Club d’Escacs de la Societat, la Joventut Bisbalenca CF, el Grupo de Geganters i Grallers de la Societat, las Puntaires de la Bisbal, el Ball de Gitanes de la Bisbal del Penedès, el grupo de las Corals Antistiana y el Ball de Diables. Excusaron su asistencia Els Esventats y la Colla Castellera de la Bisbal (los Bous).

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal agradecemos la participación y la implicación de las entidades en la Fiesta Mayor. Esperamos que este año no haya restricciones o que -en el caso de que las haya- sean las mínimas posibles. Esperamos poder disfrutar de una feliz Fiesta Mayor, que después de la situación que hemos pasado en los últimos tiempos con la pandemia, todos nos la merecemos.