La Bisbal del Penedès ha estrenat un nou club de lectura aquest dijous

La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès ha incorporat una nova activitat a la seva oferta cultural aquest mes de gener. Es tracta del club de lectura i llibres “El poder de la paraula” que condueix l’escriptor i periodista Llorenç Avinyó. En ell, s’hi abordaran llibres i els seus autors. Els seus participants llegiran les obres recomanades i, posteriorment, es faran reunions mensuals per parlar-ne, tot plegat acompanyat d’anècdotes i música relacionada amb aquests escriptors. Així, el club pretén ser un espai de descobriment i compartició de tot allò que sabem dels llibres i els seus autors. El Llorenç ha explicat que “l’objectiu és encomanar el gust per la lectura, sense prejudicis, de manera entretinguda, comprovant que tots sabem molt més de literatura del que creiem que sabem”.

La primera jornada del club ha estat dedicada al conegut poeta granadí Federico García Lorca -i la seva obra- i s’ha demanat als assistents que llegeixin el “Romancero gitano” de l’autor per a la pròxima sessió. També s’ha recomanat l’obra “Casa de misericòrdia” de Joan Margarit. La regidora de Cultura, Judith Vidal, ha explicat que “des de la Biblioteca es posaran a disposició dels assistents els llibres proposats al club. A partir de la setmana vinent ja podreu venir a buscar el Romancero gitano, l’obra que comentarem en la propera sessió”.

La pròxima reunió del club es durà a terme el 3 de febrer, a les 19.30h a l’Auditori Salbà del CMC. L’activitat és gratuïta i cal inscriure-s’hi a la biblioteca bisbalenca, presencialment o escrivint un correu electrònic a biblioteca@bisbalpenedes.com


CASTELLANO | La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès ha incorporado una nueva actividad a su oferta cultural este mes de enero. Se trata del club de lectura y libros “El poder de la palabra” que conduce el escritor y periodista Llorenç Avinyó. En él, se abordarán libros y sus autores. Sus participantes leerán las obras recomendadas y, posteriormente, se harán reuniones mensuales para hablar de las mismas, todo ello acompañado de anécdotas y música relacionada con estos escritores. Así, el club pretende ser un espacio de descubrimiento y compartición de todo aquello que sabemos de los libros y sus autores. Llorenç ha explicado que “el objetivo es contagiar el gusto por la lectura, sin prejuicios, de forma entretenida, comprobando que todos sabemos mucho más de literatura de lo que creemos que sabemos”

La primera jornada del club ha estado dedicada al conocido poeta granadino Federico García Lorca -y su obra- y se le ha pedido a los asistentes que lean el “Romancero gitano” del autor para la próxima sesión. También se ha recomendado la obra “Casa de misericòrdia” de Joan Margarit. La concejala de Cultura, Judith Vidal, ha explicado que “desde la Biblioteca se pondrán a disposición de los asistentes los libros propuestos en el club. A partir de la semana que viene ya podréis venir a buscar el Romancero gitano, la obra que comentaremos en la próxima sesión”.

La próxima reunión del club se llevará a cabo el día 3 de febrero, a las 19:30h, en el Auditorio Salbà del CMC. La actividad es gratuita y para participar en la misma es necesario inscribirse en la biblioteca de la Bisbal, presencialmente o escribiendo un correo electrónico a biblioteca@bisbalpenedes.com.