Tan bon punt es torni a activar el requisit de presentar el certificat COVID digital de la UE per fer activitats esportives en interiors caldrà presentar-lo per participar en les activitats esportives que comencen aquest dimecres al CMC

Us informem que, tot i que s’ha suspès temporalment l’obligació de presentar el certificat COVID digital de la UE, tan bon punt es torni a activar aquest requisit, serà obligatori presentar el certificat  participar en les activitats esportives que comencen el dimecres 1 de desembre al CMC. Per a més informació sobre com obtenir el certificat, accediu a l’enllaç https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/certificat-covid-digital-ue/ o consulteu les imatges que us adjuntem.

Os informamos de que, aunque se ha suspendido temporalmente la obligación de presentar el certificado COVID digital de la UE, tan pronto cómo se vuelva a activar este requisito, será obligatorio para participar en las actividades deportivas que empiezan el miércoles 1 de diciembre en el CMC. Para más información sobre cómo obtener el certificado, acceded al enlace https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/certificat-covid-digital-ue/ o consultad las imágenes que os adjuntamos.