La Bisbal del Penedès ha commemorat el Dia mundial per l’eliminació de la violència envers les dones el 25N

La Bisbal del Penedès ha commemorat avui el Dia mundial per l’eliminació de la violència envers les dones amb una caminada que ha sortit de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i que ha portat els assistents al Priorat de la Bisbal, on l’artista vendrellenc Jordi Romeu ha pintat un gran mural basat en l’obra d’Esther Gili, amb els materials que li ha proporcionat Aqualia en el marc de la iniciativa “Contra la violència de gènere… fes el salt!”. A més, Aqualia ha repartit samarretes temàtiques a les entitats participants. Una vegada allà, s’ha llegit el manifest unitari del 25N de la Generalitat de Catalunya, la Delegació del Govern espanyol a Catalunya, les quatre diputacions catalanes, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i l’Ajuntament de Barcelona.

La lectura del manifest ha anat a càrrec de l’Asunción, l’Ana, l’Andrés i la Teresa, en representació de l’Associació de Dones La Roca foradada, l’Associació de veïns del barri del Priorat de la Bisbal, l’Associació de veïns i amics del Priorat i l’Associació de la Gent Gran de La Bisbal del Penedès, respectivament.

Gràcies a tots i totes per la vostra participació i per ajudar a fer més visible la problemàtica de la violència vers les dones.


La Bisbal del Penedès ha conmemorado hoy el Día mundial por la eliminación de la violencia hacia las mujeres con una caminata que ha salido del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y que ha llevado a los asistentes al Priorat de la Bisbal, donde el artista vendrellense Jordi Romeu ha pintado un gran mural basado en la obra de Esther Gili, con los materiales que le ha proporcionado Aqualia en el marco de la iniciativa “Contra la violencia de género…¡haz el salto!”. Además, Aqualia les ha repartido camisetas temáticas a las entidades participantes. Una vez allí, se ha leído el manifiesto unitario del 25N de la Generalitat de Catalunya, la Delegación del Gobierno español en Catalunya, las cuatro diputaciones catalanas, la Federació de Municipis de Catalunya, la Associació Catalana de Municipis y el Ayuntamiento de Barcelona.

La lectura del manifiesto ha ido a cargo de Asunción, Ana, Andrés y Teresa, en representación de la Associació de Dones La Roca Foradada, la Associacio de veïns del barri del Priorat de la Bisbal, la Associació de veïns i amics del Priorat y la Associació de la Gent Gran de la Bisbal del Penedès, respectivamente.

Gracias a todos y todas por vuestra participación y por ayudar a hacer más visible la problemática de la violencia hacia las mujeres.