El bisablenc Lluc Gil ha quedat segon a l’Open d’Espanya de Combat Jiu Jitsu

Lluc Gil va quedar segon a l’Open d’Espanya de Combat Jiu Jitsu, celebrat el dia 13 de novembre a Cornellà de Terri (Girona). Es tracta de la primera competició del bisbalenc, que s’ha introduït en aquesta disciplina enguany. La seva mare, Emma Espejo, ha explicat que “abans el meu fill feia taekwondo i amb el confinament no va voler continuar. Poc després, un amic de l’escola ens va convidar a provar les classes d’aquesta disciplina, ja que el seu pare era un dels mestres, i li va agradar molt aquesta art marcial. Està molt content, li encanta aquesta disciplina”.

En Lluc té vuit anys i entrena dues vegades a la setmana amb el Club Deportivo Combat Jiu Jitsu Bushido, al Gimnàs Kanaloa de Calafell. Aquesta ha estat la seva primera competició i està molt content amb el resultat que ha obtingut, quedant segon en la seva categoria.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès el felicitem per aquesta fita i l’animem a continuar entrenant amb tantes ganes com fins ara.


CASTELLANO | Lluc Gil quedó segundo en el Open de España de Combat Jiu Jitsu, celebrado el día 13 de noviembre en Cornellà de Terri (Girona). Se trata de la primera competición del bisbalense, que se ha introducido en esta disciplina este año. Su madre, Emma Espejo, ha explicado que “antes mi hijo hacía taekwondo y con el confinamiento no quiso continuar. Poco después, un amigo de la escuela nos invitó a probar las clases de esta disciplina, ya que su padre era uno de los maestros, y le gustó mucho esta arte marcial. Está muy contento, le encanta esta disciplina”.

Lluc tiene ocho años y entrena dos veces a la semana con el Club Deportivo Combat Jiu Jitsu Bushido, en el Gimnasio Kanaloa de Calafell. Esta ha sido su primera competición y está muy contento con el resultado que ha obtenido, quedando segundo en su categoría.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès lo felicitamos por este logro y lo animamos a continuar entrenando con tantas ganas como hasta ahora.