El dijous 25 de novembre al matí caminarem contra la violència envers les dones

El dia 25 de novembre és el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Amb motiu d’aquesta jornada, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha organitzat una caminada -amb sortida a les 11h des de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès- per visitar el mural que l’artista Jordi Romeu ha fet de forma voluntària, al Priorat de la Bisbal, amb els materials que li ha facilitat Aqualia. Al davant d’aquest mural es farà la lectura del manifest contra la violència envers les dones. L’organització dels actes del 25N compta amb la col·laboració d’Aqualia, l’Associació de Dones La Roca Foradada, l’Associació de la Gent Gran, l’Associació de veïns del barri del Priorat de la Bisbal i l’Associació de veïns i amics del Priorat.


El día 25 de noviembre es el Día internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres. Con motivo de esta jornada, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha organizado una caminada -con salida a las 11h desde el Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès- para visitar el mural que el artista Jordi Romeu ha hecho de forma voluntaria, en el Priorat de la Bisbal, con los materiales que le ha facilitado Aqualia. Delante de esta mural se hará la lectura del manifiesto contra la violencia hacia las mujeres.La organización de los actos del 25N cuenta con la colaboración de Aqualia, la Associació de Dones La Roca Foradada, l’Associació de la Gent Gran, l’Associació de veïns del barri del Priorat i l’Associació de veïns i amics del Priorat.