Avui diumenge és el Dia Mundial en record de les víctimes d’accidents de trànsit

Avui diumenge és el Dia Mundial en record de les víctimes d’accidents de trànsit. L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha penjat avui la pancarta amb el símbol contra la violència viària, un llaç que segons l’AP(A)T (Afectats per Accidents de Trànsit) “és un símbol contra la violència viària que serveix per manifestar el nostre compromís amb l’objectiu de reduir les persones mortes i ferides als nostres carrers i carreteres i de no tolerar l’incivisme i la delinqüència viària”.


Hoy domingo es el Día Mundial en recuerdo de las víctimas de accidentes de tráfico. El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha colgado hoy la pancarta con el símbolo contra la violencia vial, un lazo que según la AP(A)T (Afectados por Accidentes de Tráfico) “es un símbolo contra la violencia vial que sirve para manifestar nuestro compromiso con el objetivo de reducir las personas muertas y heridas en nuestras calles y carreteras y de no tolerar el incivismo y la delincuencia vial”.