Amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones s’està fent una pintura mural al Priorat de la Bisbal i el dia 25 de novembre es farà una caminada i es llegirà un manifest

El dia 25 de novembre és el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Amb motiu d’aquesta jornada, s’està fent una pintura mural a la caseta del costat del local social del Priorat de la Bisbal. Aqualia s’ha fet càrrec de les despeses materials -com ara les pintures- i l’artista Jordi Romeu (@antidote.study) s’està encarregant de fer l’obra, de forma voluntària.

El proper dijous 25 de novembre, a les 11h del matí, es farà una caminad des del nucli fins al Priorat de la Bisbal, organitzada des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, per visitar l’obra. Allà es farà la lectura del manifest contra la violència envers les dones. L’organització dels actes del 25N compta amb la col·laboració d’Aqualia, l’Associació de Dones La Roca Foradada, l’Associació de la Gent Gran, l’Associació de veïns del barri del Priorat de la Bisbal i l’Associació de veïns i amics del Priorat.


CASTELLANO | El día 25 de noviembre es el Día internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres. Con motivo de esta jornada, se está haciendo una pintura mural en la caseta de al lado del local social del Priorat de la Bisbal. Aqualia se ha hecho cargo de los gastos materiales -como por ejemplo las pinturas- y el artista Jordi Romeu (@antidote.study) se está encargando de realizar la obra, de forma voluntaria.

El próximo jueves 25 de noviembre, a las 11h de la mañana, se hará una caminada desde el núcleo hasta el Priorat de la Bisbal, organizada desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, para visitar la obra. Allí se leerá el manifiesto contra la violencia hacia las mujeres. la organización de los actos del 25N cuenta con la colaboración de Aqualia, la Associació de Dones La Roca Foradada, l’Associació de la Gent Gran, l’Associació de veïns del barri del Priorat i l’Associació de veïns i amics del Priorat.