Joves! Aporteu les vostres idees, inquietuds o propostes per al Pla Local de Joventut entrant al formulari de la consulta pública fins a l’1 de desembre

Joves! Teniu idees, inquietuds o propostes per fer a l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès?
La Regidoria de Joventut tira endavant un procés participatiu amb l’objectiu de conèixer les idees, propostes i inquietuds dels joves de cara a la confecció del Pla Local de Joventut 2021-2024.

S’hi podrà participar des del 17 de novembre fins a l’1 de desembre de 2021 a través del formulari que trobareu a l’enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/pla-local-de-joventut-2021-2024-consulta-publica/¡Jóvenes! ¿Tenéis ideas, inquietudes o propuestas para hacer al Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès?
La Concejalía de Juventud lleva a cabo un proceso participativo con el objetivo de conocer las ideas, propuestas e inquietudes de los jóvenes de cara a la confección del Plan Local de Juventud 2021-2024.

Se podrá participar en la consulta desde el 17 de noviembre hasta el 1 de diciembre de 2021 a través del formulario que encontraréis en el enlace: https://bisbalpenedes.com/web/pla-local-de-joventut-2021-2024-consulta-publica/