El SOM Bisbal ha participat en la Fira d’Ocupació del Baix Penedès celebrada a l’Arboç

El SOM Bisbal va participar, el passat dijous 4 de novembre, en la Fira d’Ocupació del Baix Penedès, ubicada a l’Arboç i organitzada des de la Cambra de Comerç de Tarragona i Jove Baix Penedès. La Fira estava destinada a persones inscrites al Programa de Garantia Juvenil (joves d’entre 16 i 29 anys) i va comptar amb la participació de diverses empreses i serveis d’ocupació de la comarca, entre ells el de la Bisbal el Penedès, que va muntar un estand on s’oferia informació i orientació laboral.

Després de la presentació institucional, Adecco va oferir una xerrada per donar a conèixer les competències que demanen les empreses del Baix Penedès i compartir eines per treballar-les. També es va fer una presentació del sector empresarial al Baix Penedès que va comptar amb la participació de diverses empreses instal·lades a la comarca, entre les quals hi havia ID Logístics (Kiabi), instal·lada al polígon industrial Les Planes Baixes de la Bisbal del Penedès. L’esdeveniment també va acollir un taller per treballar l’autoestima i l’automotivació a l’hora de buscar feina.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès i responsable de l’àrea d’Ocupació, Agnès Ferré, ha explicat que “aquesta Fira és molt interessant per generar sinergies entre tots els actors que intervenen en ocupació al Baix Penedès: institucions, empreses, serveis… Des del SOM Bisbal vam ser-hi presents per donar a conèixer el nostre servei a la comarca i establir vincles amb persones que busquen feina, empreses, institucions i altres serveis d’ocupació del territori”.

El SOM Bisbal és un servei de la Regidoria d’Ocupació que s’adreça a les persones i empreses del territori amb l’objectiu de facilitar i millorar les possibilitats i expectatives professionals de les persones que busquen feina. El servei ofereix acompanyament personal i individualitzat i es fonamenta en tres eixos: la formació, la recerca activa i constant i la prospecció empresarial. Per a més informació us podeu adreçar al correu electrònic ocupacio@bisbalpenedes.com, al telèfon 977 68 84 38 (extensió 5) o al web https://bisbalpenedes.com/web/som-bisbal/


El SOM Bisbal participó, el pasado jueves 4 de noviembre, en la Fira d’Ocupació del Baix Penedès, ubicada en l’Arboç y organizada desde la Cámara de Comercio de Tarragona y Jove Baix Penedès. La feria estaba destinada a personas inscritas en el Programa de Garantía Juvenil (jóvenes de entre 16 y 29 años) y contó con la participación de varias empresas y servicios de ocupación de la comarca, entre ellos el de la Bisbal del Penedès, que montó un estand donde se ofrecía información y orientación laboral.

Después de la presentación institucional, Adecco ofreció una charla para dar a conocer las competencias que piden las empresas del Baix Penedès y compartir herramientas para trabajarlas. También se hizo una presentación del sector empresarial en el Baix Penedès que contó con la participación de varias empresas instaladas en la comarca, entre las cuales estaba ID Logísticos (Kiabi), instalada en el polígono industrial Les Planes Baixes de la Bisbal del Penedès. El evento también acogió un taller para trabajar la autoestima y la automotivación en la hora de buscar trabajo.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès y responsable del área de Ocupación, Agnès Ferré, ha explicado que “esta feria es muy interesante para generar sinergias entre todos los actores que intervienen en ocupación en el Baix Penedès: instituciones, empresas, servicios… Desde el SOM Bisbal estuvimos presentes en la feria para dar a conocer nuestro servicio en la comarca y establecer vínculos con personas que buscan trabajo, empresas, instituciones y otros servicios de ocupación del territorio”.

El SOM Bisbal es un servicio de la Concejalía de Ocupación que se dirige a las personas y empresas del territorio con el objetivo de facilitar y mejorar las posibilidades y expectativas profesionales de las personas que buscan trabajo. El servicio ofrece acompañamiento personal e individualizado y se fundamenta en tres ejes: la formación, la investigación activa y constante y la prospección empresarial. Para mayor información os podéis dirigir al correo electrónico ocupacio@bisbalpenedes.com, al teléfono 977 68 84 38 (extensión 5) o en el web https://bisbalpenedes.com/web/som-bisbal/