Jove! Aquesta tardor participa en els tallers virtuals d’emancipació juvenil

La Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ofereix diversos tallers d’emancipació virtuals amb la col·laboració de l’Oficina Jove Baix Penedès. Es duran a terme entre els mesos d’octubre i novembre.

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina Jove del Baix Penedès a través de les xarxes socials, els següents telèfons:

977157157 / 616917318 o el correu electrònic baixpenedes@oficinajove.cat


La Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) de la Dirección General de Juventud de la Generalitat de Catalunya ofrece varios talleres de emancipación virtuales con la colaboración de la Oficina Jove Baix Penedès. Se llevarán a cabo entre los meses de octubre y noviembre.

Para más información podéis contactar con la Oficina Jove del Baix Penedès a través de las redes sociales, los siguientes teléfonos 977157157 / 616917318  o el correo electrónico baixpenedes@oficinajove.cat