El Clemente de l’Escola Ull de Vent s’ha jubilat i hem parlat amb ell de com viu aquest comiat i aquesta nova etapa de la seva vida

El Clemente Rodríguez ha estat el conserge de l’Escola Ull de Vent durant els últims 5 anys i ara s’ha jubilat. És una persona molt estimada al municipi i és que totes les famílies amb nens coneixen el Clemente: un conserge agradable i simpàtic, una persona entranyable i sempre disposada a escoltar i ajudar. Hem parlat amb ell de com viu aquest comiat i aquesta nova etapa de la seva vida, que ara comença. 

Des d’aquí, aprofitem per desitjar-vos a tots i totes un bon inici del curs escolar.


Clemente Rodríguez ha sido el conserje de la Escuela Ull de Vent durante los últimos 5 años y ahora se ha jubilado. Es una persona muy querida en el municipio y es que todas las familias con niños conocen a Clemente: un conserje agradable y simpático, una persona entrañable y siempre dispuesta a escuchar y ayudar. Hemos hablado con él de cómo vive esta despedida y esta nueva etapa en su vida, que ahora empieza.

Desde aquí aprovechamos para desearos a todos y todas un buen inicio del curso escolar.