El dimecres 15 de setembre a les 20h es farà una reunió informativa sobre el projecte MAT a la plaça Pau Casals (la pista)

El dimecres 15 de setembre es durà a terme una reunió informativa sobre el projecte de la línia de molt alta tensió (MAT) que es pretén construir des de l’Aragó i fins a Begues i que passaria pel nostre municipi, amb una estesa de 9.833,39 metres de línia corrent trifàsica aèria a través de 27 torres de fins a 70 metres d’alçada. Des de l’Ajuntament ens hi oposem totalment i de forma unànime, com va quedar palès al Ple extraordinari del passat 30 d’agost, en què es va aprovar per unanimitat el manifest per derogar la MAT “Clúster Begues”.

  • Dimecres 15 de setembre
  • A les 20h
  • A la plaça Pau Casals (la pista)
  • No cal reserva prèvia de plaça
  • Caldrà seguir totes les mesures per la COVID-19: Mascareta, distància de seguretat i gel hidroalcohòlic a les mans.

El miércoles 15 de septiembre se llevará a cabo una reunión informativa sobre el proyecto de la línea de muy alta tensión (MAT) que se pretende construir desde Aragón hasta Begues y que pasaría por nuestro municipio, con un tendido de 9.833,39 metros de línea corriente trifásica aérea a través de 27 torres de hasta 70 metros de altura. Desde el Ayuntamiento nos oponemos totalmente y de forma unánime a este proyecto, como quedó patente en el Pleno extraordinario del pasado 30 de agosto, en el que se aprobó por unanimidad el manifiesto para derogar la MAT “Clúster Begues”.

  • Miércoles 15 de septiembre
  • A las 20h
  • En la Plaza Pau Casals (la pista)
  • No hay que reservar plaza previamente
  • Habrá que seguir todas las medidas por la COVID-19: Mascarilla, distancia de seguridad y gel hidroalcohólico en las manos