Bombers i Mossos treballen en la recerca d’una dona de Sabadell a la Bisbal del Penedès

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra estan treballant en la recerca d’una dona de Sabadell -desapareguda des del dia 24 d’agost- a la Bisbal del Penedès, on s’hauria trobat el seu vehicle. Hi treballen diverses dotacions de bombers -amb el Grup Caní de recerca, el GROS India, el GRAE i un helicòpter- i els Mossos d’Esquadra. 


Los Bomberos de la Generalitat  los Mossos d’Esquadra están trabajando en la búsqueda de una mujer de Sabadell -desaparecida desde el día 24 de agosto- en la Bisbal del Penedès, lugar en el que se habría hallado su vehículo. Trabajan en la búsqueda varias dotaciones de bomberos -con el Grupo Canino de búsqueda, el GROS India, el GRAE y un helicóptero- y los Mossos d’Esquadra.