S’aprova la contractació del subministrament de 800m3 d’aigua a l’Esplai mitjançant camió cisterna

La Junta de Govern del 13 d’agost va aprovar, a petició de la Regidoria del servei d’abastament d’aigua potable, la contractació del subministrament de 800 m3 d’aigua a l’Esplai mitjançant un camió cisterna per tal de cobrir el dèficit de captació durant el mes d’agost de 2021. El contracte s’ha aprovat per un import de 9.505,76€ (IVA inclòs) amb Aqualia.

En l’actualitat, s’estan duent a terme les darreres proves i estudis per poder disposar del pou com a font de subministrament d’aigua a l’Esplai. Tenint en compte l’alta demanda d’aigua durant el mes d’agost i assegurar l’abastiment d’aigua als veïns, evitant possibles talls, s’ha fet necessària la contractació d’aquest subministrament mitjançant camió cisterna.

La Junta de Gobierno del 13 de agosto aprobó, a petición de la Concejalía del servicio de abastecimiento de agua potable, la contratación del suministro de 800 m3 de agua en el Esplai mediante un camión cisterna con tal de cubrir el déficit de captación durante el mes de agosto de 2021. El contrato se ha aprobado por un importe de 9.505,76€ (IVA incluido) con Aqualia.

En la actualidad, se están llevando a cabo las últimas pruebas y estudios para poder disponer del pozo como fuente de suministro de agua en el Esplai. Teniendo en cuenta la alta demanda de agua durante el mes de agosto y para asegurar el abastecimiento de agua de los vecinos, evitando posibles cortes, se ha hecho necesaria la contratación de este suministro mediante camión cisterna.