L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès organitza una ‘Diada Castellera Diferent’ dedicada als grallers de les colles castelleres

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès està ultimant els detalls de la ‘Diada Castellera Diferent’, que se celebrarà el 15 d’agost. Tenint en compte la situació actual, marcada per la pandèmia, la Bisbal del Penedès ha optat per dedicar la diada castellera de la Mare de Déu d’Agost als grallers de les colles castelleres, ja que amb la paralització dels assajos castellers i la normativa de prevenció de la COVID-19 no es podria celebrar la diada castellera de la forma tradicional.

El passat mes de juliol, l’equip de govern es va reunir amb la Colla Castellera de la Bisbal (Bous) i amb els Castellers de Vilafranca. A més, va parlar per telèfon amb membres de la Colla Vella dels Xiquets Valls i de la Colla Joves Xiquets de Valls. Aquest dijous 5 d’agost, l’alcaldessa Agnès Ferré i els regidors Feliu Gil i Leo Uceda han anat a Valls i s’han reunit amb el cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, Albert Martínez; i tres membres de la junta. Més tard han visitat el local de la Colla Joves Xiquets de Valls i allà s’han trobat amb la presidenta de l’entitat, Montserrat Solé; el cap de colla, Jaume Martí; i tres membres més de la junta. L’objectiu de les trobades era acabar de perfilar la celebració de la Diada castellera del 15 d’agost amb una proposta ‘diferent’.


El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès está ultimando los detalles de la ‘Diada Castellera Diferent’, que se celebarará el 15 de agosto. Teniendo en cuenta la situación actual, marcada por la pandemia, la Bisbal del Penedès ha optado por dedicar la diada castellera de la Mare de Déu d’Agost a los grallers de las collas castelleras, ya que con la paralización de los ensayos de castillos y la normativa de prevención de la COVID-19 no se podría celebrar la diada castellera de la forma tradicional.

El pasado mes de julio, el equipo de gobierno se reunió con la Colla Castellera de la Bisbal (Bous) y con los Castellers de Vilafranca. Además, habló por teléfono con miembros de la Colla Vella dels Xiquets de Valls y de la Colla Joves Xiquests de Valls. Este jueves 5 de agosto, la alcaldesa Agnès Ferré y los concejales Feliu Gil y Leo Uceda han ido a Valls y se han reunido con el cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, Albert Martínez; y tres miembros de la junta. Más tarde han visitado el local de la Colla Joves Xiquets de Valls y allí se han encontrado con la presidenta de la entidad, Montserrat Solé; el cap de colla; Jaume Martí; y otros tres miembros de la junta. El objetivo de las reuniones era terminar de perfilar la celebración de la Diada castellera del 15 de agosto con una propuesta ‘distinta’.