El bisbalenc Josep Martínez s’ha proclamat campió de Catalunya de tennis taula

El bisbalenc Josep Martínez es va proclamar campió de Catalunya en la categoria veterans +65 en el campionat que es va celebrar els dies 24 i 25 de juliol a Valls. Martínez, que forma part del Club Tennis Taula Vilafranca, també es va proclamar campió d’Espanya en la categoria +65 a principis del mes de juliol, després de disputar-se la final a Antequera (Màlaga).Des d’aquí, tornem a felicitar-lo per aquesta nova fita. Enhorabona!


El bisbalense Josep Martínez se proclamó campeón de Catalunya en la categoría veteranos +65 en el campeonato que se celebró los días 24 y 25 de julio en Valls. Martínez, que forma parte del Club Tennis Taula Vilafranca, también se proclamó campeón de España en la categoría +65 a principios del mes de julio, después de disputarse la final en Antequera (Málaga).Desde aquí, lo volvemos a felicitar por este nuevo logro. ¡Enhorabuena