L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès prepara una ‘Diada Castellera Diferent’

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès està treballant per organitzar una ‘Diada Castellera Diferent’ per al 15 d’agost, tenint en compte la situació actual i la normativa de prevenció de la Covid-19.

Fins ara, l’equip de govern s’ha reunit amb la Colla Castellera de la Bisbal (Bous) -el dia que es va fer la reunió amb totes les entitats locals- i posteriorment va visitar els Castellers de Vilafranca. Durant les properes setmanes es reunirá amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Us anirem informant de les novetats més endavant.


El Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès está trabajando para organizar una ‘Diada Castellera Diferent’ para el 15 de agosto, teniendo en cuenta la situación actual y la normativa de prevención de la Covid-19.

Hasta ahora, el equipo de gobierno se ha reunido con la Colla Castellera de la Bisbal (Bous) -el día que se hizo la reunión con todas las entidades locales- y posteriormente visitó a los Castellers de Vilafranca. Durante las próximas semanas se reunirá con la Colla Vella dels Xiquets de Valls y la Colla Joves Xiquets de Valls.

Os iremos informando de las novedades más adelante.