Aquest diumenge Mulla’t per l’esclerosi múltiple a la piscina municipal

Aquest diumenge 11 de juliol, Mulla’t per l’esclerosi múltiple a la Bisbal! L’acte s’organitza des de la Fundació Esclerosi Múltiple i hi podreu col·laborar de 2 maneres:

  • Mitjançant la compra de diversos productes de marxandatge, com en edicions anteriors.
  • Amb la compra de la vostra entrada, ja que a proposta de les regidories d’Esports i Sanitat-i amb el consens de tot l’equip de govern- la recaptació de les entrades d’aquest diumenge també es destinarà al ‘Mulla’t’.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’ha adherit un any més a la iniciativa ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ perquè “tothom pugui mostrar la seva solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya, mullant-se en les piscines que participen en la campanya”.


¡Este domingo 11 de julio, Mójate por la esclerosis múltiple en la Bisbal! El acto se organiza desde la Fundació Esclerosi Múltiple y podréis colaborar de 2 formas:

  • Mediante la compra de varios productos de merchandaising, como en ediciones anteriores.
  • Con la compra de vuestra entrada, ya que a propuesta de las concejalías de Deporte y Sanidad -y con el consenso de todo el equipo de gobierno- la recaudación de las entradas de este domingo también se destinará al ‘Mulla’t’ (Mójate).

La Concejalía de Deportes del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se ha adherido un año más a la iniciativa ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ para que “todo el mundo pueda mostrar su solidaridad hacia las 9.000 personas que tienen esta enfermedad en Catalunya, mojándose en las piscinas que participan en la campaña”.