Els veïns i les veïnes de L’Ortigós podeu votar les propostes del Pressupost Participatiu fins al 9 de juliol

Aquest diumenge s’ha celebrat la Festa de L’Ortigós. Abans d’aquesta, els veïns podien votar les propostes del Pressupost Participatiu 2021. Si sou de L’Ortigós i encara no heu votat, ho podeu fer fins al 9 de juliol a les oficines municipals -en horari de 9 a 14h. Rebreu un obsequi per participar en el Pressupost Participatiu.


Este domingo se ha celebrado la Fiesta de L’Ortigós. Antes de la misma, los vecinos podían votar las propuestas del Presupuesto Participativo 2021. Si sois de L’Ortigós y todavía no habéis votado, lo podéis hacer, hasta el 9 de julio, en las oficinas municipales -en horario de 9 a 14h. Recibiréis un obsequio por participar en el Presupuesto Participativo.