La Regidoria de Comerç fa un balanç positiu de la campanya comercial “La Bisbal Experience” i ha començat a treballar en noves accions dinamitzadores i formatives

La setmana passada va tenir lloc una reunió a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès per fer balanç de la campanya comercial “La Bisbal Experience” amb la Cambra de Comerç de Tarragona i per abordar la propera actuació dinamitzadora i formativa, que es durà a terme a la tardor.

La regidora de Comerç, Judith Vidal, ha explicat que “estem molt contents de com estan funcionant les campanyes de dinamització comercial que hem realitzat fins ara. La darrera campanya, ‘La Bisbal Experience’, ha estat un èxit tant quant a les experiències com quant als ‘packs’: n’han gaudit més de 400 assistents. Una mostra d’això és que hi ha establiments que encara estan duent a terme promocions similars a les de la campanya, després de comprovar la bona acceptació que han tingut”. Vidal ha afegit que “ara ja hem fet balanç de la campanya i ja estem treballant en la propera, que esperem que tingui tanta o més acceptació que les campanyes que hem fet fins ara. Des d’aquí vull agrair la participació i la il·lusió que hi posen els nostres comerços i professionals”.

La Regidoria de Comerç està oberta a tota classe de suggeriments per part de la ciutadania i els comerciants. La regidora ha explicat que “el nostre interès és sempre situar el comerç local al lloc que mereix”.


CASTELLANO | La semana pasada se celebró una reunión en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès para hacer balance de la campaña comercial “La Bisbal Experience” con la Cámara de Comercio de Tarragona y para abordar la próxima actuación dinamizadora y formativa, que se llevará a cabo en otoño.

La concejala de Comercio, Judith Vidal, ha explicado que “estamos muy contentos de cómo están funcionando las campañas de dinamización comercial que hemos realizado hasta ahora. La última campaña, ‘La Bisbal Experience’, ha sido un éxito tanto por las experiencias como por los ‘packs’: han disfrutado de todo ello más de 400 asistentes. Una muestra de esto es que hay establecimientos que todavía están llevando a cabo promociones similares a las de la campaña, después de comprobar la buena aceptación que han tenido”. Vidal ha añadido que “ahora ya hemos hecho balance de la campaña y estamos trabajando en la próxima, que esperamos que tenga tanta o más aceptación que las campañas que hemos hecho hasta ahora. Desde aquí quiero agradecer la participación y la ilusión que ponen nuestros comercios y profesionales”.

La Concejalía de Comercio está abierta a toda clase de sugerencias por parte de la ciudadanía y los comerciantes. La concejala ha explicado que “nuestro interés es siempre situar el comercio local en el sitio que se merece”.