L’alcaldessa Agnès Ferré ha participat aquest dilluns en el debat municipalista organitzat per l’ACM

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha participat en el debat municipalista sobre el teletreball als ens locals que s’ha dut a terme aquest dilluns 28 de juny sota l’organització de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Podeu recuperar el debat, aquí: https://youtu.be/74qZuCGj1MI

S’hi han tractat qüestions com la forma en què ha afectat la pandèmia en la forma de treballar de les administracions i com s’ha implantat el teletreball per poder garantir el funcionament dels ens públics. Sobre la seva participació en el debat, l’alcaldessa bisbalenca ha explicat que “fa més de 5 anys que a l’Ajuntament treballem amb gestor electrònic de documents: expedients electrònics, firma digital… i això ha permès que durant la pandèmia els treballadors municipals d’oficines hagin pogut treballar des de casa sense aturar la gestió diària de l’Ajuntament”.


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha participado en el debate municipalista sobre el teletrabajo en los entes locales que se ha llevado a cabo este lunes 28 de junio bajo la organización de la Associació Catalana de Municipis (ACM). Podéis recuperar el debate, aquí: https://youtu.be/74qZuCGj1MI

En dicho debate se han tratado temas como la forma en la que ha afectado la pandemia en la forma de trabajar de las administraciones y cómo se ha implantado el teletrabajo para poder garantizar el funcionamiento de los entes públicos. Sobre su participación en el debate, la alcaldesa de la Bisbal ha explicado que “hace más de 5 años que en el Ayuntamiento trabajamos con gestor electrónico de documentos: expedientes electrónicos, firma digital… i esto ha permitido que durante la pandemia los trabajadores municipales de oficinas hayan podido trabajar desde casa sin parar la gestión diaria del Ayuntamiento”.