El termini per a les convocatòries de subvencions escolars per al curs 2020/21 s’obrirà properament

Properament s’obrirà el termini per presentar sol·licituds a les convocatòries de subvencions escolars per al curs 2020/21. El Ple ordinari del passat mes de març va aprovar una modificació per facilitar la tramitació de les sol·licituds de les subvencions de menjador escolar i, aquest fet, ha generat un endarreriment la data aproximada de la convocatòria habitual.

Aquest dilluns 14 de juny s’han aprovat les convocatòries de subvencions per al curs escolar 2020/21 dels llibres de l’IES Coster de la Torre, del menjador escolar i del transport escolar de l’Escola Ull de Vent i està previst que properament es publiqui al BOP Tarragona l’aprovació definitiva de la modificació de les bases de subvencions i que, aleshores, comenci el termini per presentar les sol·licituds.

L’Ajuntament us informarà dels terminis quan es publiquin les bases de les convocatòries a través de les vies habituals de comunicació amb la ciutadania.


CASTELLANO | Próximamente se abrirá el plazo para presentar solicitudes a las convocatorias de subvenciones escolares para el curso 2020/21. El Pleno ordinario del pasado mes de marzo aprobó una modificación para facilitar la tramitación de las solicitudes de las subvenciones de comedor escolar y, este hecho, ha generado un atraso en la fecha aproximada de la convocatoria habitual.

Este lunes 14 de junio se han aprobado las convocatorias de subvenciones para el curso escolar 2020/21 de los libros del IES Coster de la Torre, del comedor escolar y del transporte escolar de la Escuela Ull de Vent y está previsto que próximamente se publique en el BOP Tarragona la aprobación definitiva de la modificación de las bases de subvenciones y que, entonces, empiece el plazo para presentar las solicitudes.

El Ayuntamiento os informará de los plazos cuando se publiquen las bases de las convocatorias a través de las vías habituales de comunicación con la ciudadanía.