Del 21 al 25 de juny podeu participar en un nou taller ‘Treballant en digital’ adreçat a persones de totes les edats i professions

Durant aquest any 2021 es duen a terme 7 edicions dels tallers ‘Treballant en digital’, quatre d’elles a La Bisbal del Penedès. L’objectiu d’aquests tallers és conèixer l’entorn digital per proporcionar autonomia i empoderar en els processos de la vida quotidiana, dotant d’eines que milloraran la recerca de feina. En pocs dies comença el segon, que es durà a terme del 21 al 25 de juny. Per participar-hi cal que disposeu d’un smartphone i d’uns auriculars d’ús individual.

Podeu fer les vostres inscripcions a https://bisbalpenedes.com/web/formacio/


Durante este año 2021 se llevan a cabo 7 ediciones de los talleres “Trabajando en digital’, cuatro de ellas en La Bisbal del Penedès. El objetivo de estos talleres es conocer el entorno digital para proporcionar autonomía y empoderar en los procesos de la vida cotidiana, dotando de herramientas que mejorarán la búsqueda de trabajo. En pocos días empieza el segundo, que se llevará a cabo del 21 al 25 de junio. Para participar en los talleres es necesario disponer de un smartphone y de unos auriculares de uso individual.

Podéis hacer vuestras inscripciones en https://bisbalpenedes.com/web/formacio/