Avui dilluns 14 de juny l’Ajuntament s’il·luminarà de color vermell amb motiu del Dia Mundial del donant de sang

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’il·luminarà, aquest vespre, de vermell amb motiu del Dia Mundial del donant de sang. Enguany el lema de la jornada és “Dona sang i fes que el món segueixi bategant”. Recordem que la sang no es pot fabricar i, per tant, és imprescindible que hi hagi donants regulars arreu del món que puguin contribuir a una millor salut global. Donar sang salva vides i millora la salut dels altres.El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se iluminará, este anochecer, de rojo con motivo del Día Mundial del donante de sangre. Este año el lema de la jornada es “Dona sangre y haz que el mundo siga latiendo”. Recordamos que la sangre no se puede fabricar y, por tanto, es imprescindible que haya donantes regulares en todo el mundo que puedan contribuir a una mejor salud global. Donar sangre salva vidas y mejora la salud de los demás.