Vuit noies de l’Escola Ull de Vent participaran dissabte a la First Lego League

L’Escola Ull de Vent forma part, un any més, del programa Girls First de la Fundació Scentia i participarà en el torneig First Lego League amb l’equip #EfigyGirlsTeam2, format per la Sara, l’Anaís, la Laia, l’Ari, la Leyre, la Maria, la Marina i l’Anna. El torneig classificatori tindrà lloc a Tarragona i el format d’enguany, tenint en compte les restriccions per la pandèmia, serà semi presencial. Podreu seguir la participació de les noies en directe –per internet- a: https://agora.xtec.cat/ceipulldevent/general/first-lego-league-2021-enllacos-streaming-5-de-juny/ el dissabte 5 de juny a partir de les 12h i fer les vostres publicacions a Instagram, animant-les, amb l’etiqueta #EfigyGirlsTeam2.

Les noies de l’Escola Ull de Vent han treballat en el projecte durant tot l’any i, des de l’escola, el claustre de professors ha preparat aquest vídeo per motivar-les en la recta final:

La Fundació Scentia és l’organitzadora dels tornejos First Lego League i té com a objectiu promoure les vocacions científiques i tecnològiques a través de valors com la innovació, la creativitat, el treball en equip i la resolució de problemes. Amb els tornejos, la fundació vol fomentar les vocacions STEAM (Science – Ciència; Technology – Tecnologia; Engineering – Enginyeria; Art – art; i Mathematics – Matemàtiques) entre les noies de 4 a 18 anys a través de beques concedides als centres educatius per impulsar el talent femení en les vocacions científiques i tecnològiques.


CASTELLANO | La Escuela Ull de Vent forma parte, un año más, del programa Girls First de la Fundación Scentia y participará en el torneo First Lego League con el equipo #EfigyGirlsTeam2, formado por Sara, Anaís, Laia, Ari, Leyre, Maria, Marina y Anna. El torneo clasificatorio se celebrará en Tarragona y el formato de este año, teniendo en cuenta las restricciones por la pandemia, será semi-presencial. Podréis seguir la participación de las chicas en directo –por internet- en: https://agora.xtec.cat/ceipulldevent/general/first-lego-league-2021-enllacos-streaming-5-de-juny/ el sábado 5 de junio a partir de las 12h y hacer vuestras publicaciones en Instagram, animándolas, con la etiqueta #EfigyGirlsTeam2

Las chicas de la Escuela Ull de Vent llevan todo el año trabajando en el proyecto y, desde la escuela, el claustro de profesores ha preparado este vídeo para motivarlas en la recta final:

La Fundación Scentia es la organizadora de los torneos First Lego League y tiene como objetivo promover las vocaciones científicas y tecnológicas a través de valores como la innovación, la creatividad, el trabajo en equipo y la resolución de problemas. Con los torneos, la fundación quiere fomentar las vocaciones STEAM (Science – Ciencia; Technology – Tecnología; Engineering – Ingeniería; Art – Arte; y Mathematics – Matemáticas) entre las chicas de 4 a 18 años a través de becas concedidas a los centros educativos para impulsar el talento femenino en las vocaciones científicas y tecnológicas.