El diumenge 16 de maig la Societat acollirà l’espectacle “Quin pollastre!” del cunitenc Guillem Estadella

La Societat no ha volgut renunciar a celebrar la festa de la primavera, si bé no en el seu format habitual. L’entitat ha programat l’espectacle “Quin Pollastre!”, de l’humorista cunitenc Guillem Estadella, per al diumenge 16 de maig, un monòleg sobre els pollastres de la vida ple d’humor, que combina l’stand up amb la improvisació, un toc musical i “un parell d’ous”. Bon humor per donar la benvinguda a la primavera!

Podeu reservar les entrades presencialment, al local social de la Societat, o enviant un correu electrònic a lasocietat@gmail.com

L’aforament és limitat.


La Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca no ha querido renundiar a celebrar la fiesta de la primavera, aunque no la celebrará en su formato habitual. La entidad ha programado el espectáculo “Quin pollastre!”, del humorista de Cunit Guillem Estadella, para el domingo 16 de mayo, un monólogo sobre los pollos de la vida lleno de humor, que combina el stand up con la improvisación, un toque musical y “un par de huevos”. ¡Buen humor para dar la bienvenida a la primavera!
Podéis reservar las entradas presencialmente, en el local social de la Societat, o mandando un correo electrónico a lasocietat@gmail.com

El aforo es limitado.