Sant Jordi 2021: les activitats dels dies 23 i 24 d’abril estan exhaurides

Us fem saber que les entrades per a les activitats dels dies 23 i 24 d’abril estan exhaurides. 

Des de la Regidoria de Cultura estem molt contents de la rebuda que han tingut les activitats. Hem treballat amb molta il·lusió per poder tenir un Sant Jordi com ens mereixem, ja que l’any passat no va ser possible, i volem agrair molt la participació de totes les persones que s’han inscrit als actes. La cultura és segura, ho hem defensat des del primer dia, seguint totes les mesures per poder gaudir d’activitats culturals de qualitat a La Bisbal.

Encara queda alguna plaça lliure per gaudir de l’activitat familiar del dijous 22 a la Biblioteca i, com sabeu, fins al 21 de maig podeu visitar l’exposició sobre la pedra seca al CMC.


Os hacemos saber que las entradas para las actividades de los días 23 y 24 de abril están agotadas. Desde la Concejalía de Cultura estamos muy contentos de la aceptación que han tenido las actividades. Hemos trabajado con mucha ilusión para poder tener un Sant Jordi como el que nos merecemos, ya que el año pasado no fue posible, y queremos agradecer mucho la participación de todas las personas que se han inscrito en los actos. La cultura es segura, lo hemos defendido desde el primer día, siguiendo todas las medidas para poder disfrutar de actividades culturales de calidad en La Bisbal.

Todavía queda alguna plaza libre para disfrutar de la actividad familiar del jueves 22 en la Biblioteca y, como sabéis, hasta el 21 de mayo podéis visitar la exposición sobre la piedra seca en el CMC.